Elk jaar switchen van energieleverancier, waarom?

Moet u elk jaar overstappen naar een andere energieleverancier? Dit is een vraag die veel mensen zichzelf zullen stellen. Immers, het is een hoop rompslomp om elk jaar van energieleverancier te wisselen, of… toch niet?


HotSwitch-Stekkerdoos


Nee, absoluut niet zelfs! 
Met enkele eenvoudige stappen kunt u elk jaar weer op onze website controleren of u bij een andere energieleverancier betere voorwaarden kunt krijgen. De concurrentie op de energiemarkt is enorm groot en daardoor doen energieleveranciers er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken!


Slapende klanten laten vaak honderden euro’s liggen, want de leveranciers weten dat veel mensen niet jaarlijks de moeite nemen om te vergelijken of ze bij een andere aanbieden voordeliger uit zijn.


Bij ons ziet u binnen 1 minuut of er een betere energie aanbieding is voor uw postcode en huisnummer. Wanneer u vervolgens op de aanbieding klikt wordt u direct doorverwezen naar de website van de energiemaatschappij. Hier wordt u snel geholpen om de overstap te regelen. Meestal hoeft u alleen uw gegevens in te vullen en regelt uw nieuwe energiemaatschappij de verdere administratieve afhandeling.


Het mooiste van alles is dat u via ons geen cent extra betaald voor het nieuwe contract, wij verwijzen u alleen door en u krijgt altijd de laagst mogelijke prijs van de energieleverancier zelf.


Bekijk uw voordeel voor het komend jaar en stap over!


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie waarom het juist voor u gunstig is om elk jaar de overstap van energieleverancier te overwegen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.