Pure-Energie

Pure-EnergiePure-Energie

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
0800 – 2228885
contactformulier op de website
op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur

Website

Website: www.pure-energie.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Hengelosestraat 569
7512 AG Enschede

Missie en visie (samengevat*)

Pure Energie helpt jou om duurzaam bezig te zijn. Met de Pure Energie die je verbruikt, zet je veel positiefs in beweging. Wij leveren alleen 100% groene stroom die we zelf opwekken met wind- en zonne-energieprojecten in Nederland. Gegarandeerd groene stroom dus! Van Pure Energie kun je echt genieten: wat je niet vies maakt, hoef je ook niet schoon te maken. Als klant van Pure Energie draag jij bij aan meer duurzaamheid in Nederland. Want jij zorgt ervoor dat wij nieuwe duurzame energieprojecten mogelijk kunnen maken. Zo maken we Nederland samen steeds groener.

Pure Energie is energie waar je blij van wordt


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.

 

Zonnepanelen dakcheck

De jaarlijkse overstap weer achter de rug. Prima verlopen!
Erik H
Overgestapt van Eneco naar Greenchoice in 2015 en het bevalt tot nu toe uitstekend. Overstap was zo geregeld, alles ging automatisch en de nieuwe Website van Greenchoice met handige app is prima om alles in de gaten te houden.
Michiel
Ik vind dat er te weinig aan stimulatie voor groene energie gedaan wordt door onze overheid, kan dit alleen maar aanmoedigen.
J Kuiper